Top 5: Kommende Danske Udgivelser

Så! Endelig kom mit første danske blog indlæg!

*ahøm* Det var også på tide *ahøm ahøm*

Jeg har nogle danske udgivelser som jeg glæder mig rigtig meget til, og dem vil jeg naturligvis lige dele med jer. Nogle af dem fandt jeg helt tilfældigt da jeg kiggede rundt på plusbog.dk – som jeg personligt syntes er bedre at navigere rundt i end saxo.dk – for de har en side der hedder Kommende Bøger. Meget praktisk for en der elsker bøger!

Lad mig vise jer hvilke bøger jeg glæder mig allermest til.

Sandcastle Empire
Sandcastle Empire

Jeg har kigget LÆNGE efter den her bog, så jeg blev så lykkelig da jeg så at Høst og Søn udgiver den på dansk. Den lyder utrolig spændende, specielt da jeg ikke har set andre bøger med samme emne som den. Den foregår i en verden der er ramt af krig og klimaforandringer og om kampen for at overleve. Bare det er nok til at få min opmærksomhed, for jeg er vokset tæt op af klimaforandring snakken –  her på Grønland da vi kan mærke det på dyrene. Og som om det ikke kan blive bedre, så går der rygter om at Leonardo DiCaprio vil filmatisere bogen!

Udkommer 3. November

 

9. November
9. November
Jeg føler lidt at Colleen Hoover er dronningen af kærlighedsbøger, så jeg har altid hende i tankerne når jeg kigger efter noget romantisk. Lovebooks udgiver hendes kontroversielle 9. November næste måned, så den har jeg selvfølgelig et godt øje til!
Når jeg siger kontroversielle, så er det fordi der har været lidt debat omkring forholdet mellem hovedpersonen og fyren hun ses med. Det er den slags debat der får sådan en som mig til at tænke ‘nå, så må jeg finde ud af hvad jeg selv syntes om den!’ og det glæder jeg mig til at finde ud af.

Udkommer (sjovt nok) 9. November

 

Alias Grace
Alias Grace
Jeg læste for nylig den engelske udgave af Tjenerindens Fortælling, som også er af Margaret Atwood, og den var absolut fantastisk og skræmmende på samme tid. Det ser ud til at Lindhardt og Ringhof vil udgive alle hendes bøger, og det er jeg kun glad for! Alias Grace lyder som en spændende læsning, da den er baseret på en sand historie om en 16 årig pige der er anklaget for mordet på hendes arbejdsgiver og dennes husholderske. Jeg har høje forventninger til den her bog, og glæder mig til at få fingrene i den!

Udkommer 13. Oktober

 

Kragens Kald Cover
Kragens Kald
Yes! Six of Crows udkommer på dansk! Det er ikke aprilsnar! CarlsenPuls udgiver denne fantastiske bog, som tog verden med storm.  Jeg har endnu ikke læst Leigh Bardugos trilogi fra samme verden og jeg skaffede ikke bøgerne på dansk fordi de covers bare var så grimme (Undskyld Alvilda). Så det gør mig lykkelig at se at det flotte cover fra den engelske udgave er bevaret! Det lyder som en episk eventyr med 6 forbrydere der skal klare én umulig opgave. Kaz virker til at tage alle læseres hjerter, så jeg er spændt på at se om han også tager mit.

Udkommer (vist) 15. Februar

 

Første Livet
Førstelivet
Jeg har set den engelske udgave flere gange på bookstagram (the book community inde i Instagram) og det overraskede mig at se den blive udgivet på dansk af HarperCollinsDK! Historien lyder virkelig interessant, og jeg kan forestille mig at det vil være tænkevækkende, for det er en historie om en 17 årig pige der er på flugt, fordi hun afslog at lade hendes forældre vælge hvor hun skulle bo i livet efter døden. JA. EFTER DØDEN. Det lyder utrolig spændende og som en ret unik historie, så den glæder jeg mig rigtig meget til at læse!

Den er allerede udkommet (ja, jeg snyder lidt ved at tilføje den på listen men lad mig leve)

 

Det var så nogle af de bøger jeg glæder mig rigtig meget til at få fingrene i og læse.
Nogle andre bøger er f.eks. Aske Prinsen der udgives af Lovebooks, og Overtalelse der udgives af Lindhardt og Ringhof er også bøger jeg glæder mig til.

Hvilke kommende udgivelser glæder du dig mest til?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s